Lotan syystempaus!

Uusitaan keväältä suosittu Lotan ostosmatkastipendi. Tule Espanjan aurinkoon Costa Blancalle nyt syys-lokakuussa lomailemaan muutamaksi päiväksi ja katsomaan samalla uusia asuntoja.

Täältä löytyy tällä hetkellä edullisesti uusia ja valoisia kerrostaloasuntoja 1-2 makuuhuoneella hintaan 75.000 – 167.000 eur, niin kaupungin keskustasta kuin läheltä merta. Lisäksi on asuntoja, joissa oma piha tai oma kattoterassi 1-2 makuuhuoneella hintaan 99.000 – 189.000 eur. Osasta asuntoja merinäkymät! Lisäksi on villoja 3-4 makuuhuoneella alkaen 269.000 eur. Laadukkaita asuntoja, joissa valoa ja tilaa!

Tänne on helppo tulla. Lento Helsingistä Alicanteen kestää noin 4 tuntia. Lentokentällä, joka on uusittu 2011, on hyvät ja nykyaikaiset palvelut. Majoittuminen vapaan valinnan mukaan Torreviejassa, joka on 40 min ajomatkan päässä, esim. Hotelli Fontana Plaza tai Hotelli Madrid.

Mikäli matkan aikana löydät kauttamme uuden asunnon, on matka- ja hotellikulut ILMAISIA sinulle aina 1.000 euroon asti.

Kun sopiva asunto on löytynyt, maksetaan täällä paikan päällä 3.000 – 6.000 euron varausmaksu asianajotoimiston tilille ja loppukauppahinta voidaan maksaa vaikka Suomesta käsin. Mikäli asunto on valmis, loppukauppahinta maksetaan yleensä noin 1 kuukauden päästä varauksesta. Jos asunto valmistuu myöhemmin, maksetaan varausmaksu täällä ja siitä noin 1-2 kuukauden päästä maksetaan 20-40 % kauppahinnasta ja loput kauppahinnasta maksetaan, kun kohde on valmis ja avaimet luovutetaan ostajalle kaupanteon yhteydessä. Koko tämän ajan on asianajotoimisto ja kiinteistönvälitystoimisto täällä mukana hoitamassa asiaa. Matka- ja hotellikulujen vähennys asiakkaalle huomioidaan loppukaupan yhteydessä.

Meidän kautta löydät uuden ja laadukkaan asunnon Espanjan auringosta helposti ja turvallisesti! Asunnot ovat nykyaikaisia ja valoisia.

Torreviejan yli 300 aurinkoista päivää vuodessa ja kaksi suolajärveä, jotka yhdessä tekevät ilmaston terveelliseksi alueella, sekä tietysti edullinen hintataso uusissa asunnoissa, ovat syitä, joiden takia moni on valinnut juuri Costa Blancan omakseen.  

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

 

Terveisin,

Lotta

 

Tuomo Hurri

    Compare listings

    Compare