San Miguel de Salinas

  • 3.300.000€
torrevieja

Description

  • Valoisa ja laadukas uusi villa loistavalla paikalla mäen päällä. Avarat näkymät! Miellyttävä ja rauhallinen ympäristö Villamartinin keskustan yläpuolella. Näkymät vuoristoon ja merelle. Zenia Boulevard kauppakeskukseen reilu 10 min ajomatka ja Torreviejaan 20 min. Murcian Corveran kansainväliselle lentokentälle 40 min ja Alicanten kansainväliselle lentokentälle ajaa 50 min. Tervetuloa!

 

  • Alue on kaikkiaan 330 hehtaaria, jonne kulku pääportista, joka on vartioitu. Golfkenttä on perustettu 2010 ja huomioitu useilla kansainvälisillä palkinnoilla ja valittu Espanjan parhaimmaksi kentäksi muutamaankin kertaan 2010-luvulla. Alueella on klubitalo, laadukas ravintola, pieni kauppa ja rannassa erillinen asukkaiden oma Beach Club, jossa baari ja uima-allas. Kohdetta ympäröi luonnonsuojelualue ja vuoristo.

 

  • Villassa on 4 makuuhuonetta ja 4 kylpyhuonetta ja 2 vieras wc:tä sekä isot terassitilat. Alakerrassa on SPA, jossa lämmitetty uima-allas, jacuzzi, sauna ja  vilvoittelutila. Pihalla uima-allas loistavilla näkymillä! Talossa vesikiertoinen lattialämmitys sekä lämmöntalteenotto. Täysin kalustettu ja koneistettu huippumateriaaleilla. Tontti 1.589 m2. Terassia 400 m2. Autotalli.

 

  • Hinta 3.300.000 eur

 

 

 

Compare listings

Compare